OБАВЈЕШТЕЊЕ СВИМ ЈЛС - Одржавање радионица „ПРИМЈЕРИ ПРОЈЕКАТА ЗА ЈЛС КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ ФОНДА 02 - од идеје до реализације“

OБАВЈЕШТЕЊЕ СВИМ ЈЛС - Одржавање радионица „ПРИМЈЕРИ ПРОЈЕКАТА ЗА ЈЛС КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ ФОНДА 02 - од идеје до реализације“

Поштовани, на основу Јавног позива за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја, који је објављен у Гласу Српске дана 22. маја, 2018. године, позивамо Вас да узмете активно учешће у радионицама на тему „ПРИМЈЕРИ ПРОЈЕКАТА ЗА ЈЛС КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ ФОНДА 02- од идеје до реализације“.

Претходно поменуте радионице организује Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Србије.

Циљ радионица јесте да се запослени у јединицама локалне самоуправе (у даљем тексту: ЈЛС) упознају са Критеријумима за додјелу средстава ЈЛС и фазама припреме приједлога пројеката који ће ући у поступак вредновања и избора. Циљна група учесника радионица су: запослени у ЈЛС на пословима саобраћаја и запослени на пословима припреме и реализације буџета. Препорука је да бар један представник ЈЛС буде из области саобраћаја и бар један из области припреме и реализације буџета.

Радионице ће се одржати на двије локације и то:

Локалитет

Датум

Вријеме трајања

Мјесто

Вишеград

13. јун, 2018.

09.30-12.30

Скупштинска сала

Бања Лука

14. јун, 2018.

09.30-12.30

Скупштинска сала

 

 

 






© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab