VIII Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

VIII Међународнa конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по осми пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се VIII Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.

Наведена конференција биће одржана 24. и 25. октобра 2019. године  у Конференцијској сали Владе Републике Српске ( Бања Лука, Трг Републике Српске 1).

На овогодишњој конференцији биће презентовани бројни научни и стручни радова аутора из Републике Српске и иностранства, а у склопу конференције биће организоване и радионице за представнике једница локалне самоуправе, те приказани примјери добре праксе из Републике Словеније, Републике Србије и Републике Српске.

Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама. 

За све додатне информације везано за VIII међународну конференцију можете се обратити на телефон 051/220-330 у времену од 7,30 до 15,30 часова или путем меила absrs@teol.net .

Свечана вечера конференције биће уприличена у ресторану „Аквана“ Светог Саве 80, Бања Лука

Министарство саобраћаја и веза и Агенција за безбједност саобраћаја жели вам безбједан долазак на конференцију.

Програм конференције, 2019. година

 

 

 

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab