Састанак у Градској управи Бијељина

Састанак у Градској управи Бијељина

Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је радном састанку са градоначелником Града Бијељина Љубишом Петровићем.

На састанку се разговарало о обиљежавању 6. УН-ове седмице безбједности саобраћаја, која је предвиђена у периоду од 17-23. маја 2021. године. Тема ове седмице безбједности саобраћаја јесте "Улице за живот"- Волимо ограничење 30 km/h. Ова седмица безбједности саобраћаја се обиљежава широм свијета и акцент је дат на управљање брзинама у урбаним зонама на 30 km/h. У сарадњи са Европским савјетом за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Свјетском здравственом организацијом, УНЕЦЕ-ом, Транспортном заједницом са сједиштем у Београду, Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије те националним и локалним субјеката безбједности саобраћаја из Републике Српске, обиљежиће се седмица безбједности саобраћаја у Граду Бијељина. 

Током састанка дефинисани су кораци у организацији овог врло значајног догађаја. У наставку, разговарано је о структури ревидираног савјета за безбједност саобраћаја Града Бијељине и подршци Агенције у раду локалног савјета. 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab