Агенција за безбједност саобраћаја узела учешће на “Дјечијем сајму“ у Бањој Луци

Агенција за безбједност саобраћаја узела учешће на “Дјечијем сајму“ у Бањој Луци

Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће на “Дјечијем сајму“ који је одржан 28. и 29. августа 2021. године у спортској дворани „Борик“ у Бањој Луци.

Манифестација је имала за циљ да промовише породичне вриједности, бригу о дјеци, родитељство, креативност и спортски дух.  Дјечији сајам, у свом фестивалском дијелу угостио је велики број вртића, школа, удружења и клубова чији су малишани представили своје умијеће и предани рад. Посјетиоци, поред наведеног могли су уживати у представама, концертима, разним такмичењима, едукативним предавањим, радионицама.

                                

Агенција за безбједност саобраћаја током сајма најмлађим учесницима дјелила је промотивни материјал образовног карактера (саобраћајне букваре, распореде часова, наљепнице, едукативне летке, флуросцентне тракице, бљескалице, ранчеве  и др.)

Организатор Дјечијег сајма је компанија „РС консалтинг енд трејд“ из Бања Луке, која је кроз овај друштвено одговорни пројект припремала активности и на обиљежавау Међународног дана дјеце.

Сајам је одржан уз поштовање свих епидемиолошких мјера и препорука. Генерални покровитељ манифестације била је Радио телевизија Републике Српске.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab