Вијести

article
У периоду од 24. маја до 31. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, Центар за животну средину и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „ПОДИЈЕЛИМО ПУТ, ВОЗАЧИ НИСТЕ САМИ“
article
У периоду од 24. маја до 31. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Ауто мото савез Републике Српске, Поште Српске и јединице локалне самоуправе провешће медијску кампању под називом „ПАЗИ, МОТОЦИКЛИСТА У РЕТРОВИЗОРУ“.
article
Aгенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 30. априла 2013. године на веб страници Агенције www.absrs.org позвала је све заинтересоване да доставе своје фотографије или кратке видео записе везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају ( куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, закрчени тротоари и зелене површине и сл.). До 14.05.2013. године достављено је преко двадесет фотографија које можете погледати у фотогалерији под називом „Вратимо тротоаре пјешацима“.
article
У периоду од 06. до 12. маја 2013. године УН обиљежиле су другу Глобалну седмицу безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Република Српска ове године придружила се другим земљама широм свијета у обиљежавању друге Међународне седмице безбједности саобраћаја. Под слоганом „Сви смо ми пјешаци“ централна манифестација обиљежавања одржана је у петак 10.05.2013. године у Бањој Луци шетњом улицом Краља Pетра I Карађорђевића представника Владе Републике Српске, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, републичких органа и градске управе са дјецом из бањалучких вртића и основниих школа.
article
Дана 10.05.2013. године (петак) са почетком у 13.30 часова, у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци, Змаја Ј. Јовановића 18, одржаће се IV сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У периоду од 06. до 12. маја 2013. године Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја, обиљежиће Међународну седмицу безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Тим поводом Агенција за безбједност саобраћаја позива све заинтересоване да доставе своје фотографије или кратке видео записе везано за безбједно/небезбједно кретање пјешака у саобраћају ( куда, како се пјешаци крећу, паркинзи, закрчени тротоари и зелене површине и сл.).
article
У периоду од 06. до 12. маја 2013. године УН обиљежавају другу Међународну седмицу безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака.
article
Дана 22. априла 2013. године у 11. 00 часова у анфитеатару Саобраћајног факултета у Добоју потписан је споразум о научној, стручној и пословној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Универзитета у Источном Сарајеву, Саобраћајног факултета у Добоју. Циљ потписивања Споразума је развијање научно–стручне сарадње дефинисањем конкретних активности усмјерених на унапређење и побољшање стања безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске и ширег окружења кроз размјену искустава и стручних знања укључујући и вршење научних истраживања у област саобраћаја и транспорта.
Агенција за безбједност саобраћаја од 02.04.2013. године налази се у новим просторијама које је добила на кориштење од Министарства саобраћаја и веза Републике Српске. Нова адреса Агенције за безбједности саобраћаја је Змај Ј. Јовановића 18. Агенција за безбједност саобраћаја пресељењем у своје просторије уштедјела је на закупу, а услови за рад у новим просторијама су значајно бољи.
article
Дана 15.04.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржаће се састанак поводом обиљежавања Међународне седмице безбједности саобраћаја на путевима која је ове године посвећена безбједности пјешака. Састанак ја заказан ради утврђивања програма обиљежавања Међународне седмице безбједности саобраћаја у Републици Српској koja ће се обиљежавати у периоду од 06. до 12.маја 2013. године. Састанку ће присуствовати бројни субјекти за безбједност саобраћаја Републике Српске.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab