Вијести

Представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске посјетиће сутра, 28.02.2013. године, у 11 часова, Доње Подградце, код Градишке.
article
Медијска кампања има за циљ да укаже возачима трактора на најчешће узроке настанка саобраћајних незгода са учешћем трактора и значај досљедног поштовања прописа као и повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз повећање безбједности трактора и радних машина, како на јавном путу, тако и у току вршења радова.
У понедјељак 25.02.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике...
article
У периоду од 11.фебруара до 22. фебруара 2013. године реализоваће се медијска кампања под називом „Будимо видљиви, будимо опрезни“.
article
Дана 05.02.2013. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја одржан је...
article
Дана 25.01.2013. године у Бањој Луци, у Конференцијској сали Министарства саобраћаја и веза, са почетком у 10,00 часова одржана је трећа сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У саобраћајним незгодама у Републици Српској у периоду од јануара до октобра 2012. године догодило се 7006 саобраћајних незгода. У тим саобраћајним незгодама смртно је страдало 120 лица, а 543 лица је задобило тешке тјелесне повреде.
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић 13. децембра 2012. године посјетио је Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Словеније.
article
ИЗВЈЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ СЕМИНАРУ НА ТЕМУ: „УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЈЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА“.
Налазимо се на крају прве године Деценије акције за безбједност саобраћаја. Глобални план Декаде акције за безбједност саобраћаја подразумијева дјеловање како на националном, тако и на локалном нивоу.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab