Вијести

article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске одиграна је 20. новембра 2015. године пред основацима општине Мркоњић Града. Наведена представа намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају. Представа доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 29. и 30. октобра 2015. године успјешно су организовали IV Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијској сали Владе Републике Српске).
article
Свакодневно широм свијета, више од 3 000 људи гине, односно умире од последица саобраћајних незгода. Сваке године око 1,2 милиона људи изгуби живот у саобраћајним незгодама и око 50 милиона буде поврјеђено. Жртве до којих доводе саобраћајне незгоде су велика траума за појединце, породице, окружење, а самим тим и друштво у цјелини.
article
Република Српска и ове године ће се придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, усвојене 26. октобра 2005. године, током треће недеље новембра обиљежавају “Дан сјећања на жртве саобраћајних незгода”.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 29. и 30. октобра 2015. године успјешно су организовали IV Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијскa сали Владе Републике Српске).
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се IV Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске одиграна је 20. и 21. октобра пред преко 500 основаца општина Соколац и Вишеград.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима.
article
Градска управа Бања Луке у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Агенцијом за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савезом Републике Српске 12. октобра отпочела је превентивну кампању под називом "Паркирај паметно, паркирај прописно". Превентивна кампања "Паркирај паметно, паркирај прописно" има за циљ да скрене пажњу возачима да непрописним паркирањем возила директно утичу на безбједност пјешака као најрањивије категорије учесника у саобраћају.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организовали су радионице на тему „АНАЛИЗА ПОДАТАКА О САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА И ЊИХОВ ЗНАЧАЈ ЗА УПРАВЉАЊЕ БЕЗБЈЕДНОШЋУ САОБРАЋАЈА“

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS