Додјела награда најбољим ликовним и литерарним радовима

Додјела награда најбољим ликовним и литерарним радовима

Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез и Републички педагошки завод Републике Српске у току школске 2013./2014. године расписали су конкурс за ученике друге тријаде основних школа Републике Српске за избор најбољих ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

У ужи избор најбољих ликовних и литерарних радова ушло је 100 радова, те је између њих одабрано и 6 најбољих, три у категорији ликовних и три у категорији литерарних радова.

Циљ расписивања овог конкурса био је повећање безбједности дјеце у саобраћају, обухватањем што већег броја дјеце која ће усвојити навике безбједног и правилног понашања у саобраћају кроз израду ликовних и литерарних радова.

Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске обезбједили су за најбоље ученике признања и награде (бицикле).

Додјелу награда уручиће Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић 06.06.2014. године, у згради Радио Телевизије Републике Српске (мултимедијална сала), Трг Републике Српске бр. 9, у 12,30 часова.   

Том приликом ученици који су освојили прва три мјеста у категорији литерарних радова, прочитаће их. Најбољи ликовни радови биће изложени у сали.

Додјели награда, поред награђених, биће присутни представници Министарства саобраћа и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја,  Ауто-мото савеза, Републичког педагошког завода Републике Српске, представници средстава информисања, родитељи и наставници дјеце и други гости.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab