Буди пријатељ породице

Буди пријатељ породице

Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Ауто-мото савезом и Министарстом унутрашњих послова учествоваће у САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ који ће бити одржан 14. и 15. јуна, у Спортској дворани Борик.

Ова манифестација одржава се први пут у Бањој Луци и Републици Српској. Организована је по узору на сличне манифестације које већ цијелу деценију имају Београд и Загреб. Манифестација има за циљ да промовише породичне вриједности, бригу о дјеци, родитељство, креативност и спортски дух.  Сајам за дјецу и породицу, у свом фестивалском дијелу угостиће велики број вртића, школа, удружења и клубова чији малишани представљају своје умијеће и предани рад. Посјетиоци, поред наведеног моћи ће уживати у представама, концертима, разним такмичењима, едукативним предавањим, радионицама.

Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Ауто-мото савезом и Министарстом унутрашњих послова на сајму ће обезбједити учесницима едукативно забавну радионицу у којој ће малишани моћи да се информишу везано за безбједност дјеце у саобраћају.

Сајам за дјецу и породицу одржава се под слоганом „Буди пријатељ породице“.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab