Награђени најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“

Награђени најбољи литерарни и ликовни радови на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“

Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез и Републички педагошки завод Републике Српске у току школске 2013./2014. године расписали су конкурс за ученике друге тријаде основних школа Републике Српске за избор најбољих ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

По затварању конкурса у ужи избор најбољих ликовних и литерарних радова ушло је 100 радова, те је између њих одабрано и 6 најбољих, три у категорији ликовних и три у категорији литерарних радова.

Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске обезбједили су за најбоље ученике признања и награде (бицикле) и у петак  06.06.2014. године у згради Радио Телевизије Републике Српске Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић додјелио је награде ауторима најбољих радова.

Поред награђених наведеном догађају присуствовали су и представници Министарства саобраћа и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја,  Ауто-мото савеза, Републичког педагошког завода Републике Српске, представници средстава информисања, родитељи и наставници дјеце и други гости.

Циљ расписивања овог конкурса био је повећање безбједности дјеце у саобраћају, обухватањем што већег броја дјеце која ће усвојити навике безбједног и правилног понашања у саобраћају.

Све ликовне и литерарне радове можете погледати у фотогалерији.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab