Радионице на тему „Савременe методе праћења безбједности саобраћаја у ЈЛС“

Радионице на тему „Савременe методе праћења безбједности саобраћаја у ЈЛС“

У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“ Министарство управе и локалне самоуправе и Агенције за безбједност саобраћаја у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) организује радионице на тему „Савременe методе праћења безбједности саобраћаја у јединицама локалне самоуправе“.

Овом обуком биће обухваћени начелници одјељења надлежних за послове саобраћаја, службеници који у јединицама локалне самоуправе раде на пословима саобраћаја и чланови локалних Савјета за безбједност саобраћаја из реда запослених.

Обуку ће спровести: еминентни стручњак из области безбједности саобраћаја Проф. др Крсто Липовац – Саобраћајни факултет Београд; Милија Радовић – директор Агенције за безбједност саобраћаја; Миленко Џевер и Милан Тешић, Агенција за безбједност саобраћаја; Бојан Марић, Саобраћајни факултет Добој; Мирослав Ђерић, Министарство комуникације и транспорта БиХ;, као и стручњаци из локални заједница гдје ће се спровести обука.

Програм радионице је осмишљен тако да учесницима пружи одговоре на практична питања и изазове са којима се суочавају у раду, а кроз разматрање релевантних прописа и анализу актуелних проблема.

Распоред одржавања радионица је сљедећи:

  • Град Бања Лука, 01. септембар 2014. године, у просторијама Радничког универзитета са почетком у 10,00 часова.
  • Град Бијељина, 02. септембар 2014. године, у просторијама скупштинске сале Града Бијељине са почетком у 10,30 часова.
  • Град Источно Сарајево, 03. септембар 2014. године, у просторијама скупштине општине Источна Илиџа са почетком у 10,00 часова.
  • Град Требиње, 04. септембар 2014. године, у просторијама Пословног инкубатора Града Требиње са почетком у 10,00 часова.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab