„ПАЖЉИВКО ПОНОВО У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ“

„ПАЖЉИВКО ПОНОВО У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ“

Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у марту 2013. године потписале су Протокол о сарадњи међу двјема Агенцијама. У циљу реализовања сарадње представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије заједно са представницима Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске посјетиће 25. септембра 2014. године Град Бијељину и 26. септембра 2014. године Град Добој.

Том приликом као вид помоћи и солидарности према поплављеним, актери представе „Пажљивко“ одржат ће представу малишанима основних школа наведених градова. Представа је веома добро прихваћена широм Србије, а дјеци ће бити уручени саобраћајни буквари и ЦД - ови.

Наведена представа одржат ће се 25.09.2014. године у Центру за културу, Град Бијељина са почетком у 12,00 часова и 26.09.2014. године у Рукометној сали, Град Добој, са почетком у 9,00 часова.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на наведеној представи, јер се ради о веома битној активности која у конкретном случају има за циљ да најмлађи учесници у саобраћају стекну правилне саобраћајне навике.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab