Директор Агенције посјетиo ОШ „Свети Сава“, Град Бања Лука

Директор Агенције посјетиo ОШ „Свети Сава“, Град Бања Лука

Aгенција за безбједност саобраћаја, редакција “Саобраћај и ми”, Ауто-мото савез Републике Српске и Министарство унутрашњих послова Републике Српске, у сарадњи са Републичким педагошким заводом, а у циљу заштите дјеце у саобраћају расписали су у октобру 2014. године конкурс за избор најбољих ученичких фотографија и видео клипова на тему ,,Саобраћај у очима дјеце'', снимљених на јавним површинама и саобраћајницама Републике Српске а у локалној заједници у којој ученици живе и похађају наставу.

Наведени конкурс био је отворен до 30. децембра 2014. године, и на конкурсу су могли учествовати ученици основних школа Републике Српске, узраста од I-IX разреда.

За најактивнију школу која је прикупила и послала највећи број ученичких фотографија и видео клипова изабрана је ОШ „Свети Сава“, Град Бања Лука а награду за најактивнију школу обезбједила је Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Тим поводом директор Агенције, Милија Радовић посјетио је данас ОШ „Свети Сава“ и том приликом директору школе уручио наведену награду  „Десктоп- рачунар“.  

Током посјете размјењена су мишљења како и на који начин заштити дјецу у саобраћају, који су то проблеми с којима се школе сусрећу и како их рјешавати.

Договорена је и сарадња у будућности.

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab