Радна посјета Општини Милићи

Радна посјета Општини Милићи

У оквиру радне посјете Општини Милићи директор Агенције са сарадницима присуствовао је сједници Савјета за безбједност саобраћаја Општине Милићи. Општина Милића за протеклу годину добила је признање као једна од најактивних јединица локалне самоуправе на унапређењу безбједности саобраћаја у својој средини. У оквиру одржане сједнице наведена награда и признање је у потпуности потврђенo. Наиме у оквиру сједнице разматрано је више тачака и донешен одређен број закључака који имају за циљ даље унапређење у области безбједности саобраћаја на територији Општине Милићи, што свакако представља пут којим требају да се крећу све јединице локалне самоуправе.

Такође, као гости на сједници Савјета присуствовали су представници општина Зворник и Власеница, који су исказали задовољство да присуствују сједници Савјета, те су у оквиру својих излагања представили активности које спроводе у својим јединицама локалне самоуправе. На

На наведеној сједници од свих учесника изнесен је и одређен број сугестија и приједлога који имају за циљ унапређење безбједности саобраћаја у Републици Српској.

Одржавање радних састанака у овом облику, односно на регионалном нивоу је оприједљење које ће Агенција у овиру својих активности примјењивати у будућем периоду.

На овај начин показано је да је могуће размјенити искуства из више средина, те унаприједити рад на управљању безбједношћу саобраћаја у јединицама локалних самоуправа и у оквиру капацитета који посједујемо У Републици Српској.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab