Агенција за безбједност саобраћаја учесвовала на САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ

Агенција за безбједност саобраћаја учесвовала на САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ

Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Министарством просвјете и културе Републике Српске учествовала је на САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ који је одржан 16. и 17. јуна, у Спортској дворани Борик.

Ова манифестација одржала се по други пут у Бањој Луци и Републици Српској. Организована је по узору на сличне манифестације које већ цијелу деценију имају Београд и Загреб.

Манифестација је имала за циљ да промовише породичне вриједности, бригу о дјеци, родитељство, креативност и спортски дух.  Сајам за дјецу и породицу, у свом фестивалском дијелу угостио је велики број вртића, школа, удружења и клубова чији су малишани представили своје умијеће и предани рад. Посјетиоци, поред наведеног могли су уживати у представама, концертима, разним такмичењима, едукативним предавањим, радионицама.

Агенција за безбједност саобраћаја током сајма најмалађим учесницима дјелила је промотивни материјал образовног карактера (саобраћајне букваре, распореде часова, наљепнице, едукативне летке, флуросцентне тракице, бљескалице и др.)


 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab