У Бањи Врућици одржано традиционално,16 по реду саобраћајно-образовно такмичење под називом „Дјеца у саобраћају 2015“

У Бањи Врућици одржано традиционално,16 по реду саобраћајно-образовно такмичење под називом „Дјеца у саобраћају 2015“

У Бањи Врућици 21. и 22. маја 2015. године одржано је традиционално, 16 по реду саобраћајно-образовно такмичење под називом „Дјеца у саобраћају 2015“. Ово традиционално такмичење спровели су Ауто-мото савез Републике Српске и Ауто-мото друштва у складу са Планом образовних и превентивних активности и Календаром такмичења Републичког педагошког завода за 2014/2015. годину.

Екипа „Челинац 1“ ОШ „Новак Пивашевић“ из Старе Дубраве код Челинца у саставу Исидора Гојковић, Адријана Мазур, Страхиња и Саша Моравац побједник је финалног републичког саобраћајно- образовног такмичења под називом „Дјеца у саобраћају 2015“.

Најбоља у категорији дјевојчица била је Сања Бојић из екипе „Сигурност 1“, ОШ „Свети Сава“ из Црњелова код Бијељине, док је прво мјесто у категорији дјечака заузео Дејан Ружојчић члан екипе „Брод 1“ из ОШ „Свети Сава“ из Брода.

Ауто-мото савез и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са Републичким педагошким заводом, а у склопу републичког саобраћајно-образовног такмичења „Дјеца у саобраћају 2015“ расписали су у фебруару мјесецу конкурс за израду ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

У склопу наведеног такмичење награде су додјељене и за најбоља три ликовна и литерарна рад на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

За најбоље ликовне радове изабрани су радови аутора:

1. Мјесто, Бланка Киселинов, ОШ „Доситеј Обрадовић“, Бања Лука

2. Мјесто, Катарина Шобот, ОШ „Васа Чубриловић“, Градишка

3. Мјесто, Давид Солдат, ОШ „Мајка Кнежопољка“, Кнежица.

За најбоље литерарне радове изабрани су радови аутора:

1.Мјесто, Андреј Стојанчић, ОШ „Десанка Максимовић“, Приједор

2. Мјесто, Ивана Самарџић, ОШ „ Вук Караџић“, Власеница;

3. Мјесто, Ања Петковић, ОШ „Вук Караџић“ , Теслић


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab