На платоу испред Народног позоришта Републике Српске реализована је активност у оквиру кампање „Не куцај да се неби закуцао“

На платоу испред Народног позоришта Републике Српске реализована је активност у оквиру кампање „Не куцај да се неби закуцао“

У четвртак 28. маја 2015. године са почетком у 12,00 часова на платоу испред Народног позоришта Републике Српске реализована је једна од активности у оквиру кампање „Не куцај да се неби закуцао“.

На наведеном платоу постављено је возило које је учествовало у саобраћајној незгоди. Кампања „Некуцај да се неби закуцао“, односи се на кориштење мобилних телефона од стране возача у вожњи, а реализује се од стране Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза и компаније М:тел као партнера ове акције.

Још једном представници субјеката који реализују ову кампању скренули су пажњу на опасности којима су изложени учесници у саобраћају, посебно они који користе мобилне телефоне док су за воланом.

Циљ провођења наведене превентивне кампање је повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској, смањењем употребе мобилних телефона од стране возача у вожњи.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab