Посјета Основној школи „Бранислав Нушић“, Српске Топлице, Бања Лука

Посјета Основној школи „Бранислав Нушић“, Српске Топлице, Бања Лука

Предсједник Народне Скупштине Недељко Чубриловић, Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, помоћник министра за предшколско, основно и средње образовање Радмилa Коцић Ћућић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић посјетили су данас Основну школу „Бранислав Нушић“ у Српским Топлицама како би на симболичан начин, првога дана нове школске године, скренули пажњу возачима на угроженост ученика у саобраћају.

Предсједник Народне Скупштине Недељко Чубриловић поздравио је све присутне нарочито малишане који су данас по први пут крочили ногом у школу, те им пожелио сигурне и безбједне школске дане.

Почетак школске године је прилика да се још једном скрене пажња јавности на угроженост ђака у саобраћају и апелује на све учеснике у саобраћају да заштите најмлађе“,безбједност дјеце у саобраћају зависи од одговорности свих одраслих, било да су у питању возачи, родитељи, васпитачи, учитељи и др.  рекао је министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић.

Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Милија Радовић заједно са генералним секретаром Ауто-мото савеза Ранком Бабић малишанима до трећег разреда подјелили су мајице, свјетлоодбојне прслуке, распореде часова, сликовнице, бојанке и едукативне летке.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab