Сутра у Модричи почиње републичка превентивна кампања „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“

Сутра у Модричи почиње републичка превентивна кампања „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“

Сигурносни појас је дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља и социјалне заштите, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, Jeдинице локалних самоуправа и Радио Телевизија Републике Српске као медијски партнер у периоду од 24. априла до 31. маја 2018. године провешће превентивну кампању под називом „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“

Циљ провођења кампања НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“ је повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској, повећањем употребе сигурносних појасева код возача и путника у возилу као и дјечијих ауто сједишта. Кампањом се жели утицати на промјену ставова према употреби сигурносних појасева и дјечијих ауто сједишта те преношење поруке истим колико је важно користити их.

Почетак кампање „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“ биће озваничена на конференцији за медије сутра 24. априла са почетком у 12,00 часова у Светосавској улици (код католичке цркве) у Општини Модричи.

План кампање можете преузети овдје.

Радио-џинг можете преузети овдје.

Плакат можете преузети овдје.

 

Кампања ће се спроводити широм Републике Српске.

 

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab