Средњошколци Бањалучке Гимназије погледали филм „Живот послије живота“

Средњошколци Бањалучке Гимназије погледали филм „Живот послије живота“

Средњошколци Бањалучке Гимназије у петак 21. децембра имали су прилику да погледају образовни филм „Живот послије живота“ аутора Сање Јокић, који говори о живот послије доживљене саобраћајне незгоде.

Представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске организовали су гледање наведеног филма као разговор о наведеној тематици послије.

Аутор филма „Живот послије живота“, Сања Јокић истакла да је младе потребно информисати о свим потенцијалним посљедицама ризичног понашања у саобраћају, и да ће након приказвања њеног филма „Живот послије живота“ у ком учествују лица која су страдала у саобраћајним незгодама млади схватити важност правилног учествовања у саобраћају.

Поред Сање са средњошколцима је разговарао и Зоран Вулин који је такође имао саобраћајну незгоду у којој је задобио тешке повреде.

У понедјељак 24. децембра у Гимназији биће уприличено још једно гледање филма као и предавање за ону дјецу која нису у петак погледала.

У Републици Српској у току је превентивна кампања „Нити 1 чаша прије вожње“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab