Oбразовна представа „Мирка“ у Граду Требињу и у Општини Билећа

Oбразовна представа „Мирка“ у Граду Требињу и у Општини Билећа

Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у 2014. години припремила је и реализовала образовну представу, под називом „Мирка“, која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.

Агенција за безбједност саобраћаја својим Планом активности за 2015. годину планирала је извођење наведене представе у бројним градовима и општинама широм Републике Српске како би што већи број малишана погледало наведену представу.

Посјета као и извођење наведене представе у Граду Требињу планирана је за 24. марта 2015. године са почетком у 10,00 часова, а у Општини Билећа 25. марта 2015. године са почетком у 10,00 часова.

Трошкове представе, тј. продукцију и ангажовање глумаца сноси Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, док превоз реквизита и додјелу одређеног броја саобраћајних буквара сноси Ауто-мото савез Републике Српске, те за дјецу наведена представа је бесплатна.

Министарство просвјете и културе дало је сагласност на одржавање представе.

 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab