„ПАЖЉИВКО У БАЊОЈ ЛУЦИ“

„ПАЖЉИВКО У БАЊОЈ ЛУЦИ“

Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у марту ове године потписале су Протокол о сарадњи међу двјема Агенцијама. У циљу реализовања сарадње представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије заједно са актерима превентивне кампање под називом „Пажња сад“ и маскотом „Пажљивко“ 15. октобра 2013. године посјетиће Агенцију за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Том приликом у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржат ће се радни састанак на ком ће се говорити о досадашњој сарадњи као и реализовању заједничких превентивних кампања у наредном периоду.

По завршетку радног састанка, актери превентивне кампање под називом  „Пажња сад“ и маскота „Пажљивко“ одржат ће едукативну представу малишанима наших основних школа.

Представа „Пажљивко“ је намјењена и прилагођена дјеци раног школског узраста и реализује се у оквиру превентивних кампања које проводимо с циљем унапређења безбједности дјеце, као и свих осталих учесника у саобраћају, а у сарадњи са административном службом Града Бања Луке.

Наведена активност одржат ће се у дворани „Обилићево“ у Бањој Луци са почетком у 11,00 часова.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на наведеној представи, јер се ради о веома битној активности која у конкретном случају има за циљ да најмлађи учесници у саобраћају стекну правилне саобраћајне навике.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab