Предавање о безбједности у саобраћају за средњошколце у Теслићу

Предавање о безбједности у саобраћају за средњошколце у Теслићу

У Средњошколском центру у Теслићу одржано је предавање о безбјендости у сабраћају намијењно ученицима завршних разреда. Предавање је реализовано у оквиру пројеката који проводи Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, са циљем скретања пажње на важност поштовања саобраћајних прописа.

Велики број ученика завршних разреда средњих школа има положен возачки  испит или се припрема за његово полагање. Они који су већ возачи, истичу, свјесни су опасности у   саобраћају и опреза који је потребан у сваком тренутку.

Животна прича Бањалучанина Зорана Вујина једна је од оних која се на заборавља. Саобраћајну незгоду која му је промјенила живот доживио је са 26. година. Управо својом причом већ неколико година настоји додатно подићи свијест младих људи када је у питању  поштовање саобраћајних прописа. Из Републичке агенције  за безбједност саобраћаја,  истичу да је ријеч о образовном програму који је усмјерен ка ученицима завршних разреда средњих школа.

Пројекат  под називом “Кад се живот преокрене” трећу годину заредом реализује  Агенција  за безбједност саобраћаја Републике Српске. (К3 ТВ)


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS