Вијести

article
Срећне и безбједне празнике жели Вам Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске
article
Млади бањалучки глумци Драгана Илић и Светозар Бабић данас су у Градском позоришту Фоча одиграли образовну представу за дјецу под називом „Мирка“, у којој су уживали ученици првих и других разреда основних школа „Веселин Маслеша“ и „Свети Сава“.
article
У школској сали ОШ „Мокро“ малишани те основне школе имали су прилику да погледају представу „Мирка“.
article
Алкохол је један од главних узрочника саобраћајних незгода, које имају најчешће смртне посљедице, поручено је на почетку кампање "Лако је алкохол одбити" у бањалучкој Гимназији.
article
Сутра, 15. децембра 2022. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „ЛАКО ЈЕ АЛКОХОЛ ОДБИТИ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2023. године.
article
У Котор Варошу је изведена едукативна представа “Мирка” у којој глумци Дјечијег позоришта Републике Српске кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају. Руководилац Одсјека за возаче, путеве и возила у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске Никола Торбица истакао је да је ове представа намијењена дјеци првог, другог и трећег разреда основне школе.
article
У препуној сали Центра за културу и информисање Општине Челинац малишани ОШ „Милош Дујић“ имали су прилику да погледају представу „Мирка“.
article
У ОШ „Десанка Максимовић“ у Трну, Град Лакташи у новембру мјесецу изведена је представа „Мирка“.
article
На сцени Позоришта Приједор у новембру мјесецу одиграна је едукативна представа “Мирка” којом су се најмлађи школарци упознали о безбједном понашању у саобраћају.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS