У оквиру дана отворених врата полицијске управе Бања Лука организоване активности са ученицима основних школа

У оквиру дана отворених врата полицијске управе Бања Лука организоване активности са ученицима основних школа

Поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске, Полицијска управа Бањалука, организовала је Дан отворених врата за ученике привих разреда Основних школа „Бранко Ћопић“, „Вук Стефановић Караџић“ и „Јован Цвијић“ из Бањалуке.

Полицијски службеници су на прилагођен начин најмлађим суграђанима приказали како службени пси Јединице жандармерије Бањалука проналазе предмете, те како изгледа када полицијски службеници доводе „лопова“. Дјеца су обишла и службене просторије Полицијске станице Бањалука Центар, а најрадосније осмјехе измамило је дружење са службеним псом, те службена возила, мотор и сирене.

Такође, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто – мото савеза дјеца су имала прилику да на полигонима понове и усвоје основна правила безбједног учествовања пјешака и бициклиста у саобраћају. 

Дани отворених врата организују се у свим полицијским станицама на подручју Полицијске управе Бањалука, а најмлађи суграђани су најдражи гости и њихова безбједност је наш  најважнији задатак.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS