Одржана радионица за службенике у јединицама локалне самоуправе

Одржана радионица за службенике у јединицама локалне самоуправе

Aгенција за безбједност саобраћа Републике Српске и Министарство управе и локалне самоуправе 15. децембра 2020. године одржали су онлајн обуку за службенике у јединицама локалне самоуправе на тему: Унапређење безбједности саобраћаја кроз припрему приједлога пројеката у области безбједности саобраћаја.

Обука је била намјењена начелницима одјељења у чијем дјелокругу рада су послови безбједности саобраћаја, службеницима који се баве пословима саобраћаја односно станбено-комуналним пословима.

Основни циљ наведене обуке био је да се службеници који се у локалним заједницама баве безбједношћу саобраћаја упознају са могућим моделима унапређења безбједности саобраћаја кроз припрему приједлога пројеката у области безбједности саобраћаја те да се унаприједе практична знања о унапређењу безбједности саобраћаја.

Агенција заједно са Министарством управе и локалне самоуправе неколико година проводили су сличне обуке, а и у наредним годинама планирају сарадњу.

Радионицу су одржали др Милан Тешић и МСц Никола Торбица испред Агенције за безбједност саобраћаја и Огњен Обрадовић испред Министарства управе и локалне самоуправе.

Обуку је онлајн пратило 40 локалних самоуправа.

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab