Потписан споразум о међусобној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и „CYCLOS SYSTEMS“ d.o.o. Бања Лука

Потписан споразум о међусобној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и „CYCLOS SYSTEMS“ d.o.o. Бања Лука

У Агенцији за безбједност саобраћаја потписан је споразум о међусобној сарадњи између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и „CYCLOS SYSTEMS“ d.o.o. Бања Лука.

Закључењем овог споразума исказана је намјера да се заједнички дјелује у организовању и реализацији широког спектра могућности и активности у области унапређења безбједности саобраћаја из различитих аспеката. Договорена је међусобној сарадња и допринос на унапређењу безбједности саобраћаја са становишта појединих фактора (човјек, возило, пут, околина), а посебно у дијелу примјена технологија, истраживања, активности и акција усмјерених према унапређењу безбједности саобраћаја, са циљем смањења броја погинулих и тешко повријеђених у саобраћајним незгодама.

Кроз споразум је усаглашено да, ради унапређења безбједности саобраћаја, кроз заједничку подршку и учешће, реализују програме, активности и акције које се односе на безбједност учесника у саобраћају. Агенција и CYCLOS SYSTEMS ће заједнички дјеловати на промоцији и реализацији циљева који се тичу унапређења безбједности саобраћаја, обуке и едукације учесника у саобраћају, са нагласком на ученике средњих школа и студенте, те ће заједнички радити на промоцији културе и подизању свијести о ризицима учествовања у саобраћају под утицајем различитих фактора. Потписници споразума ће вршити размјену материјала (анкете, истраживања, радове, релевантне податке и др.) у циљу остваривања сарадње која се односи на унапређење безбједности саобраћаја.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab CMS