Признање за допринос у безбједности саобраћаја

Признање за допринос у безбједности саобраћаја

У организацији AUTO Media Group синоћ је у Дому младих –Скендерија, Сарајево одржан осамнaести „Избор аутомобила године“ у Босни и Херцеговини. Осим аутомобила године своје мјесто пронашле су и остале категорије везане за ауто сцену. Том приликом Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске добила је признање за допринос у безбједности саобраћаја.

Сумирањем резултата, титулу аутомобила године у Босни и Херцеговини понио је Mercedes-Benz E-Class. Слиједе Volvo S90/V90, Mazda 3, Renault Megane те други.

У конкуренцији камиона, највише успјеха међу кандидатима имао је Isuzu F14, док је за најбољи аутобус проглашен Isuzu Visigo.

Титулу најбоље у категорији производња, освојила је фирма „Tehnosint“ из Лакташа. У категороији аутоопреме најбоља је фирма „Automerc“ из Кисељака. У категорији менаџер године-возила, титулу најбољег понио је Роберт Ландић (Форд), док је дилер године Робер Грубишић ( МРМ –Љубушки), а нјбољи возач у Босни и Хецеговини проглашен је Салих Љубијанкић из Цазина.

Специјална награда за допринос у очувању животне средине припала је фирми „Guma M из Мостара а за пројекат године проглашен је пројекат Položivozački.ba – ауто школе Life Line из Сарајева.

Специјално признање за допринос у продаји возила и награду за животно дјело добио је Ћамил Исаковић из фирме “ Cosmos Commerce” из Тузле.

За најбољу саобраћајну патролу проглашени су Един Хусенефендић и Синиша Биочанин из Јединице саобраћаја полиције Брчко дистрикт.


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab