Одржана радионица на тему Примјери пројеката у ЈЛС који се финансирају из Фонда 02 у Вишеграду

Одржана радионица на тему Примјери пројеката у ЈЛС који се финансирају из Фонда 02 у Вишеграду

У оквиру Јавног позива са суфинансирање пројеката намијењених за унапређење безбједности саобраћаја у јединицама локалних самоуправа, одржана је прва радионица у Вишеграду, са циљем упознавања запослених на пословима саобраћаја, финансијским пословима и пословима јавних набавки са моделом финансирања пројеката из Фонда 02- Безбједност саобраћаја.

Радионица је подржана од стране Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, чије је представник, Томислав Петровић, виши стручни сарадник за рад са локалним заједницама, представио најзначајније пројекте реализоване у локалним заједницама у Србији са финансијским оквиром за сваки пројекат. Такође, учесници радионица су упознати са јавним позивом, критеријумима за додјелу суфинансирање пројеката (општи и посебни услови, основни критеријуми и сл.) и корисним примјерима и успјешним праксама код нас и у региону. 

Основни циљ радионице јесте анимирање представника ЈЛС и стварање потенцијала за унапређење безбједности саобраћаја на локалном нивоу. 

Радионица са истом темом, биће одржана у Бања Луци 3. марта са почетком у 9.30 часова у скупштинској сали. 

 

 


©2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће :  BitLab