Вијести

article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо XIII међународну конфернцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су онлајн обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“.
article
Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и ове године као и претходних година подржала и узела учешће у организацији петог дјечијег сајма у Бањој Луци.
article
Директор Aгенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић заједно са сарадницима присуствује III међународнoj конференција „Унапређење безбедности саобраћаја на путевима“ која се одржава у Скопљу, Република Северна Македонија.
article
Представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске узели су учешће на 17. саветовању са међународним учешћем које се одржава на Златибору.
article
У Приједору је, поводом Дана града, одржана Шеснаестомајска бициклијада на којој је учествовало око 600 бициклиста и са које је поручено да је њен циљ промоција бициклизма као здравог начина живота.
article
Ученици трећег и четвртог разреда средње школе присуствовали су данас у Средњошколском центру „Никола Тесла“ у Козарској Дубици предавању на тему „Кад се живот преокрене“ на којем су послушали причу Дејана Трнинића који је учествовао у саобраћајној незгоди и задобио тешке тјелесне повреде у трајни инвалидитет.
article
У организацији Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Министарства здравља и социјалне заштите, Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске а у сарадњи са Општином Мркоњић Град и Средњошколском центру у Мркоњић Гараду озваничен је почетак кампање "Лако је појас везати".
article
Једна од основних мјера пасивне заштите возача и путника у возилима је употреба сигурносних појасева уз наслоне за главу, ваздушне јастуке и дјечијa ауто сједишта.
article
У Костајници, ученици ОШ ”Петар Мећава” и СШЦ ”Костајница” у петак 19. априла 2024. године возили су ”Пут сјећања” у Спомен-подручју Доња Градина у Козарској Дубици, чиме је обиљежен и званичан почетак републичке, превентивне кампање”Звони да те виде! Нека блиста бициклиста!”.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS