Вијести

article
Поводом обиљежавања међународног дана без аутомобила у Добоју је основцима, средњошколцима и дјеци из вртића указано на правила безбједног учешћа у саобраћају, те промовисано пјешачење и употреба бицикла као здрави видови мобилности.
article
У Козарској Дубици организована је традиционална „21.школска бициклијада» Козарска Дубица – Моштаница на којој је учествовало око 150 ђака, наставници саобраћајних секција основних школа из наше општине и Костајнице, те ученици из дубичког Средњошколског центра „Никола Тесла“.
article
У оквиру Европске недјеље мобилности у Општини Милићи обиљежен је дан безбједности саобраћаја а обиљежавање је почело посјетом ПУ “Полетарац”, а након тога СШЦ „Милутин Миланковић“ и ОШ „Алекса Јакшић“ у Милићима.
article
Општинска управа општине Власеница у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске, Полицијском станицом Власеница, СШЦ „Милорад Влачић’’ Власеница, ОШ „Вук Караџић’’ Власеница и ЈУ „Први кораци’’ у Власеници, обиљежила је Дан безбједности саобрaћаја Власенице, а сама манифестација је проистекла из манифестације „Европска недјеља мобилности“ која се ове године одржава од 16. до 22. септембра низом превентивних активности у Републици Српској.
article
У Бањалуци је обиљежена Европска недјеља мобилности, организовањем 22. бициклијаде под називом „Два су точка довољна“.
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо XII међународну конфернцију "Безбједност саобраћаја у локалној заједници" која ће се одржати под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Сваке године, па и ове године од 16 - 22. септембра обиљежава се ЕВРОПСКА НЕДЕЉА МОБИЛНОСТИ.
article
„Ако ме волиш, остави телефон док возиш“, традиционална је кампања компаније м:тел која се наставља и ове године. Њен циљ је да се скрене пажња јавности на потребу одговорног коришћења мобилних телефона током вожње, а реализује се у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза Републике Српске, Министарством унутрашњих послова Републике Српске, Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савезом Републике Српске, те бројним медијским кућама које су препознале значај ове акције.
article
У склопу превентивно-образовне активности под називом „ВОЗАЧИ, ШКОЛА ЈЕ ЗА НАС ОПРЕЗ ЈЕ ЗА ВАС“ у ОШ „Доситеј Обрадовић“ и ОШ „Змај Јова Јовановић“ у Српцу одржано је предавање о саобраћајним правилима за основце прве тријаде .
article
Никола Торбица, руководилац одсјека у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске узео је учешће у пројекту „Бољи систем безбедности саобраћаја заснован на дубинским анализама саобраћајних незгода“, којим руководи Свјетска здравствена организација, те присуствовао радним састанцима који су се одржали у палати „Србија“ у Београду.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS