Вијести

article
У петак, 20. септембра, у сусрет Дану општине, у Власеници је одржана манифестација Дан безбједности саобраћаја, у оквиру обиљежавања Европске седмице мобилности.
article
Данас је у Бијељини успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.
article
Јуче је у Граду Источном Сарајеву успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.
article
Постављањем нестандардног саобраћајног знака са ЛЕД трептачима и електронског знака са измјењивим садржајем порука магистрални пут кроз Дворове постао је безбједнији за све учеснике саобраћаја, а прије свега за око 500 ученика ОШ „Дворови“ приликом изласка изласка из школског дворишта.
article
Данас је у Требињу успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.
article
Дефилеом основаца, средњошколаца, предшколаца, моториста и олдтајмера на Палама је одржана централна манифестација “Дани безбједности саобраћаја у Палама”, чији је циљ едукација младих о учешћу у саобраћају.
article
Поводом почетка нове школске године Министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић и генерални секретар Ауто-мото савеза Ранко Бабић данас су посјетили основну школу „Бранко Ћопић“ у Приједору.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић одржао je радни састанак са Градоначелником Добоја Борисом Јеринићем и предсједником градске скупштине Сањом Вулић. Тема састанка је била стање безбједности саобраћаја на територији Града Добоја, као и активности које ће градска управа да спроводи у наредном периоду.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab