Вијести

article
Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој 18.11.2019. године, у улици Светог Саве у Добоју, придружили су се манифестацији поводом обиљежавања Светског дана сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Централно обиљежавање свјетског дана сјећања на жртве саобраћајних незгода одржано у Градишци
article
Дан сјећања на жртве саобраћајних незгода, Република Српска ће сe и ове године, придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, усвојене 26. октобра 2005. године, током треће недеље новембра обиљежавају свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске 24. и 25. октобра 2019. године успјешно су организовали VIII Међународну конференцију „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Конференција је одржан под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске у Бањој Луци (Конференцијској сали Владе Републике Српске).
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по осми пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се VIII Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Агенција за безбједност саобрћаја узела је учешће на стручном семинару "Унапређење система безбедности саобраћаја" који је одржан у хотелу Гранд на Копаонику у периоду 01. – 03. октобра 2019. године.
article
Презентацијом уређаја који симулирају ситуације у саобраћају које доводе до саобраћајних незгода у Приједору је јуче обиљежен Европски дан без погинулих у саобраћају.
article
Представа „Мирка“ 23.24. и 25. септембра одиграна је у Граду Источном Сарајеву, те у Општинама Сокоцу, Вишеграду и Новом Горажду.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо Вас да је у дневним новина "Глас Српске" (25.09.2019.година) објављен Јавни позив за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја.
article
На свечаној сједници Скупштине општине Власеница, поводом Дана и славе општине – Мале Госпојине, директору Агенције за безбједност саобраћаја Милији Радовићу додјељено је признање - Грб општине Власеница.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab