Вијести

article
Представници Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске данас су посјетили Удружењуе са Dawn синдромом. Том приликом директор Агенције Милија Радовић поводом новогодишњих и божићних празника дјеци и одраслим са Dawn синдромом уручио је скромне поклоне и едукативну литературу везано за безбједно учешће у саобраћају.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске, од данас је доступна и на Youtube каналу Агенције за безбједност саобраћаја.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провoде превентивну кампању под називом „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“/“СРЕЋНА НОВА БЕЗ ЖРТАВА“.
article
Образовно-забавна представа „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске а у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске изведена је данас пред основцима ОШ „Милош Дујић“ у Челинцу.
article
У организацији Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Савјета за безбједност саобраћаја општине Зворник, 16.12.2015. године, одржана је радионица са циљем да се покушају дефинисати узроци превеликог броја саобраћајних незгода у којима је смртно страдао велики број лица (11 погинулих лица), као и да се покуша бар дјелимично побољшати безбједност саобраћаја на путевима.
article
КК „Посавина“ и КК „Козара“, у куглани „КОЗАРА“ у Градишци 16. децембра 2015. године, под водством Горана Шмитрана, главног инспектора за саобраћај у Управи полиције МУП-а Републике Српске организовали су активности и дружење и том приликом озваничили почетак кампање „Стоп алкохолу у саобраћају“.
article
Представници Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенције за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савеза Републике Српске, Града Бања Луке конференцијом за медије која је одржана данас у 12,00 h у просторијама Прес центра Владе Републике Српске озваничили су почетак превентивне кампање „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“
article
У периоду од 17. децембра 2015. године до 31. јануара 2016. године Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе провешће превентивну кампању под називом „АЛКОХОЛ+ВОЛАН=УБИТАЧНА КОМБИНАЦИЈА“.
article
Дана 15. децембра 2015. године у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХIV сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Синоћ је, са почетком у 19 часова, у оквиру изложбеног простора Музичког павиљона у Бањалуци отворена изложба фотографија насталих у оквиру конкурса који је био расписан као саставни дио пројекта „Не стај ми на пут“, који је покренуло Удружење младих са инвалидитетом „Ифопарт“ из Бањалуке.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS