Вијести

article
У Источном Сарајеву данас је почела кампања “Лако је појас везати” чији је циљ утицај на промјену ставова и понашања према употреби безбједносног појаса, а наредних дана биће настављена широм Републике Српске.
article
Безбједносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
У сриједу, 28.04.2021. године, у просторијама СО одржан је састанак учесника кампање „Опрезни пазе на пружне прелазе“. Овом састанку, испред руководства општине, присустовали су начелник Општине Радојица Ћелић, предсједник Скупштине општине Денис Стевановић, замјеник начелника Милош Гарић, потпредсједник СО Небојша Кајганић, начелник Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију Бранко Вуковић. Састанку су присустовали и представници сљедећих институција и предузећа: Министарство саобраћаја и веза РС, Инспекторат Републике Српске, Жељезнице Републике Српске, ЈП „Путеви Републике Српске“, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез РС.
article
Помоћник министра саобраћаја и веза Републике Српске Драган Станимировић рекао је данас у Прњавору да Влада Републике Српске активно учествује у кампањи „Опрезни пазе на пружне прелазе“, као и да се у Прњавору разговарало о проблемима локалне заједнице по питању пружних прелаза у ранијем периоду.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са осталим субјектима безбједности саобраћаја у протеклим годинама реализовала је бројне активности и кампање са основцима и средњошколциа.
article
БАЊА ЛУКА – Чланови саобраћајне секције Основне школе „Иван Горан Ковачић“ из Бање Луке у четвртак (22. април 2021.) су испитном вожњом на полигону спретности постављеном на спортском терену ове школе обиљежили 22. април – Дан планете земље и Дан града Бања Лука.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је радном састанку са градоначелником Града Бијељина Љубишом Петровићем.
article
У Челинцу је jуче одржан састанак у оквиру кампање "Опрезни пазе на пружне прелазе", која је у току у Републици Српској. Циљ кампање јесте да се у сарадњи са локалним заједницама унаприједи безбједност саобраћаја на пружним прелазима и смањи број несрећа са смртним посљедицама, изјавио је замјеник директора републичке Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић.
article
Повећана брзина на пругама у Републици Српској са осигураним пружним прелазима главни је циљ смањења броја ових прелаза, рекла је помоћник министра саобраћаја и веза Српске за жељезнички саобраћај Весна Вожни након радног састанка којем су присуствовали градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић, представници Инспектората, предузећа "Жељезнице Републике Српске", "Путеви Републике Српске" и Ауто-мото савеза.
article
Текст: У складу са чланом 15. Методологије управљања грантовима за програме и пројекте који се финансирају или суфинансирају средствима буџета Републике Српске број 06.04/020-2004/14, Конкурсна комисија објављује прелиминарну ранг листу подржаних пројеката у оквиру објављеног Јавног позива за финансирањe омладинских програма и пројеката безбједности саобраћаја намијењене омладинским савјетима јединица локалних самоуправа, омладинским организацијама и организацијама за младе.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS