Вијести

article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је данас састанку с министром саобраћаја и веза Недељком Ћорићем.
article
Милан Илић, стручни сарадник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржао је данас онлајн предавања за средњошколце Гимназије „Јован Дучић“ из Требиња.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у сарадњи са „In koncept“ из Сремске Митровице, удружењем „Радосница“, Ауто-мото савезом и друштвено одговорном компанијом Бојпром спровели су обуку за труднице са темом „Значај и правилна употреба дјечијих ауто сједишта“.
article
Као и претхпдних дана Агенција за безбједност саобраћаја и данас је одржала онлајн предавање за средњошколце техничког школског центра у Зворнику и Гимназије у Градишки.
article
У општини Станари је успјешно реализован пројекат под називом „Безбједност за најмлађе, за маме и тате".
article
Aгенција за безбједост саобраћаја и данас је одржла онлајн предавање за ученике СЦ „Љубиша Младеновић“ из Бања Луке и ЈУ СШЦ „Источна Илиџа“.
article
Због новонастале ситуације изазване Ковидом-19 представници Агенције за безбједност саобраћаја нису у могућности да едукацију врше као што је то била пракса претходних године, али едукацију врше путем онлајн предавања.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић одржао је данас радни састанак са начелником Општине Лакташи Мирославом Бојићем.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске сваке године редовно проводи едукацију у средњим школама.
article
Прошле године у Републици Српској смртно је страдало 15 пјешака, од којих троје дјеце, а циљ републичке превентивне кампање “Буди видљив – не буди фигура” јесте да се пјешацима скрене пажња на опасности приликом кретања коловозом, рекли су у Бистрици организатори ове кампање.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS