Вијести

article
ШИПОВО – Више од 150 ђака првих, других и трећих разреда Основне школе (ОШ) „Немања Влатковић“ из Шипова у сриједу (6. септембар 2023.) је кроз интерактивну саобраћајно-образовну представу „Саобраћајне чаролије“ одржаној у тој школи учило основна правила понашања у саобраћају.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас са директором Агенције за безбједност саобраћаја Србије Бранком Стаматовићем, директором Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младеном Петровићем те представницима Aуто мото савеза и Министарства унутрашњих послова Републике Српске на тему заједничких активности и пројеката на унапређењу безбједности саобраћаја.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Поводом почетка школске године у Шамцу је одржана сједница Савјета за безбиједност саобраћаја општине Шамац на којој су поред чланова Савјета за безбиједност из општине Шамац присуствовали и представници ЈП „Путеви Српске“, „Жељезница РС“ и Агенције за безбиједност саобраћаја РС.
article
У Петрову у оквиру манифестације “Госпојинске дјечије радости”, уручене су ауто-сједалице за 35 дјеце са подручја ове општине која су рођена послије 1. септембра прошле године. Начелник општине Озрен Петковић рекао је да је ова манифестација и поклони који су уручени симболична подршка породици и младим брачним паровима, те једна од бројних активности у оквиру пронаталитетне политике ове локалне заједнице.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подржала је манифестацију „Велики почетак“ која се ове године у Бањој Луци одржала трећи пут заредом.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, у организацији Савјета за безбједност саобраћаја Општине Станари, подржала је подјелу дјечијих аутосједалица у Општини Станари.
article
У Приједору од 09. до 12. августа организују се 25. сусрети младих Републике Српске у организацији Омладинског савјета Републике Српске.
article
Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Селма Чабрић, изјавила је на отварању 25. Сусрета младих Републике Српске у Приједору да је циљ оваквих окупљања упознавање младих људи из цијеле Српске, као и рад на новим пројектима. "Циљ је и рад на јачању волонтерског сервиса и да млади увиде да без обзира из које регије долазе имају исте проблеме и да су рјешења ту надомак нас", рекла је Чабрић новинарима.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS