Вијести

article
Општина Шамац је, у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја РС, реализовала пројекат „Побољшајмо безбједност дјеце у саобраћају“ и подијелила 76 аутосједалица родитељима дјеце која су рођена у 2020. години, а настањена на подручју општине Шамац.
article
Да ниједна ситуација не може утицати на успјешну сарадњу, него је чак може подићи на један виши ниво, показали су власенички Средњошколски центар „Милорад Влачић“ и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
У Републици Српској данас је почела републичка превентивна кампања "Нити једна чаша прије вожње", чији је циљ побољшање безбједности смањењем броја возача који учествују у саобраћају под дејством алкохола.
article
Aгенција за безбједност саобраћа Републике Српске и Министарство управе и локалне самоуправе 15. децембра 2020. године одржали су онлајн обуку за службенике у јединицама локалне самоуправе на тему: Унапређење безбједности саобраћаја кроз припрему приједлога пројеката у области безбједности саобраћаја.
article
Сутра, 16. децембра 2020. године у Републици Српској почиње превентивна кампања „НИТИ 1 ЧАША ПРИЈЕ ВОЖЊЕ“ која за циљ има повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској кроз смањење броја возача који у саобраћају учествују под дејством алкохола. Кампања ће трајати до 31. јануара 2021. године.
article
Одржана IX Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“ у Бањој Луци. Због новонастале ситуације око пандемије КОВИД-19, конференција је одржана у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја путем видео линка, поштујући све епидемиолошке мјере у вези пандемије.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по девети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се IX Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Министар саобраћаја и веза Ђорђе Поповић присуствовао је данас потписивању уговора о суфинансирању 19 пројеката у области безбједности саобраћаја, који ће се проводити у 15 јединица локалне самоуправе, с циљем унапређења безбједности саобраћаја у општинама и градовима у Републици Српској.
article
Дана 6. октобра 2020. године одржан је онлајн састанак Европског савјета за безбједност саобраћаја, са сједиштем у Бриселу, Белгија. Тема састанка је била у духу проглашења Друге Деценије акције за безбједност на путевима, као и представљање најважнијих активности на унапређењу безбједности саобраћаја свих пуноправних чланица овог Савјета.
article
У петак, 05. октобра 2020. године у ОШ „Горња Слатина“ представници Агенције за безбједност саобраћаја одржали су предавање за најмлађе школарце.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab