Вијести

article
Малишани ОШ „Станко Ракита“ из Врбање, јуче су имали прилику да погледају презентацију „Десет лекција које живот значе“ која се односила на безбједно учешће дјеце у саобраћају, те да разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе.
article
Агенција за безбједност саобраћаја реализовала је стратешки пројекат под називом „Методологијa за мјерење и праћење индикатора безбједности саобраћаја у Републици Српској и њихов значај за стратешко управљање безбједношћу саобраћаја“ са циљем постављања основа за развој одрживог система праћења индикатора безбједности саобраћаја на националном и локалном нивоу. Методологија која је проистекла из претходно поменутог пројекта чини саставни дио ових смјерница и представља основ за мјерење и праћење индикатора безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске.
article
У саобраћајним нeзгодама 30 одсто страдалих чине млади, па је потребно заједничким пројектима и активностима утицати да се повећа ниво њихове безбједности у саобраћају, речено је данас након састанка помоћника министра за омладину Републике Српске, Бранке Малешевић и директора Агенције за безбједност саобраћаја Српске, Милије Радовића.
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће на иницијалном (енг. kick- off meeting) састанку који је одржан од 14. до 17. јануара 2019. године у Косовској Митровици
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске учествује у пројекату под називом „Унапређење безбедности у саобраћају у земљама Западног Балкана кроз модернизацију и развој наставног плана и програма основних и мастер студија“ (TRAFSAF) који је суфинансиран од стране Европске Комисије.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
Драги возачи, мотоциклисти, бициклисти, пјешаци и сви остали учесници у саобраћају, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске жели Вам срећне и безбједне божићне и новогодишње празнике.
article
Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза Републике Српске у сарадњи са ауто-мото друштвом „Градишка“ у петак 21. децембра организовали су за ученике трећих и четвртих разреда Техничке школе предавања на тему „Алкохол и млади возачи“.
article
Средњошколци Бањалучке Гимназије у петак 21. децембра имали су прилику да погледају образовни филм „Живот послије живота“ аутора Сање Јокић, који говори о живот послије доживљене саобраћајне незгоде.
article
Јуче у Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске потписани су уговори о суфинансирању пројеката између Агенције за безбједност саобраћаја и јединица локалне самоуправе чији пројекти су подржани Јавним позивом.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS