Вијести

article
Данас и сутра у просторијама UNDP-a у Сарајеву одржава се радионица посвећена одрживом развоју ( Sustainable Development Goals –SDGs), као и безбједности друмског саобраћаја (прикупљање података, индикатори безбједности друмског саобраћаја) а учешће на радионици узели су и представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић и Руководилац Одсјека за возаче, путеве и возила, др Милан Тешић јуче су посјетили Саобраћајни факултет у Београду и том приликом са деканом проф. др Небојшом Бојовићем, шефом Здружене катедре за безбедност саобраћаја и друмска возила проф. др Крстом Липовцем и проф. др Далибором Пешићем продеканом за научно-истраживачки рад, разговарали о пројектима који су у току, као и о будућим пројектима и активностима које ће допринијети унапређењу безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске.
article
Ученици Гимназије у склопу предмета демократија и пројекта „Ја грађанин“ у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја организовали су едукативно предавање на тему „Подизање свијести грађана о опасностима у саобраћају“.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић посјетио је Саобраћајни факултет у Добоју и том приликом са деканом Зораном Ћургузом разговарао о досадашњој сарадњи као и будућим пројектима које Агенција планира реализовати са Саобраћајним факултетом.
article
Синоћ, 20.02.2020. године у Народном позоришту Републике Српске одржана је јубиларна 20-та по реду манифестација „Избор аутомобила године у Републици Српској“. Организатор манифестације била је раедакција “Саобраћај и ми”.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Новица Крунић и замјеник Агенције Милија Радовић јуће су боравили у радној посјети код Градоначелника Бијељине Миће Мићић.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске и јединице локалне самоуправе у фебруару мјесецу проводе превентивну кампању "Буди видљив, не буди фигура“.
article
Број регистрованих аутомобила у Републици Српској и у 2019. години, као и претходних, имао је тренд раста. У Републици Српској у 2019. години број регистрованих возила износио је 411 439, за 19 924 возила више него у 2018. години, а за 136 612 возила више него прије 10 година (2009. године) или 49,7%.
article
Драги возачи молимо Вас за опрез, ново школско полугодиште је почело због чега ће на нашим путевима бити велики број школараца. Од свих а посебно од возача очекује се појачан опрез у вожњи а нарочито у близини школа, вртића, на путевима у насељима који воде у смјеру школа.
article
„Набављени су најсавременији уређаји за детекцију опојних дрога и психоактивних лијекова у организму за професионалну полицијску употребу код возача и других учесника у саобраћају, истакао је Гојко Везмар руководилац пројекта испред фирме МРГ.“

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS