Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске у мјесецу марту организовала је онлајн предавања за 27 средњих школа у Републици Српској.
article
НОВИ ГРАД - У Републици Српској до септембра би требало да буде урађена анализа свих 248 пружних прелаза на основу које ће бити планирана улагања како би се побољшала безбједност саобраћаја, закључено је данас на састанку представника Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја, “Жељезница Републике Српске” и руководства општине Нови Град.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић је тим поводoм новинарима изјавио да су данас у Приједору релевантне институције донијеле важне закључке на основу којих ће бити сачињен динамички план активности у циљу побољашања безбједности свих учесника у саобраћају.
article
У Републици Српској од 24. марта 2021. године почиње превентивна активност „Опрезни пазе на пружне прелазе“.
article
БИЈЕЉИНА - Републичка превентивна кампања „Освјетлај образ домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“ почела је данас у Доњем Црњелову код Бијељине. На скупу више од 20 тракториста, међу којима је била и једна жена, подијељена су жута ротациона свјетла, моторна мазива и брошуре.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 19. марта (петак) до 31. марта (сриједа) 2021. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Милан Илић, стручни сарадник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржао је онлајн предавања за средњошколце школског центра „Петар Кочић“ у Србцу.
article
Средњошколци ЈУ Гимназија „Филип Вишњић“ у Бијељини у склопу редовне наставе одслушали су предавања на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
MСц Никола Торбица, виши стручни сарадник за превентиву, планирање и вођење кампање на унапређењу безбједности саобраћаја у Агенцији, ученицима Пољопривредне школе у Бањој Луци одржао је у два термина онлајн предавање на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
Због новонастале ситуације изазване Ковидом-19 Агенција за безбједност саобраћаја организовала је бројна онлајн предавања за средњошколце на тему „Млади возачи и алкохол“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS