Вијести

article
У препуној сали Центра за културу и информисање Општине Челинац малишани ОШ „Милош Дујић“ имали су прилику да погледају представу „Мирка“.
article
У ОШ „Десанка Максимовић“ у Трну, Град Лакташи у новембру мјесецу изведена је представа „Мирка“.
article
На сцени Позоришта Приједор у новембру мјесецу одиграна је едукативна представа “Мирка” којом су се најмлађи школарци упознали о безбједном понашању у саобраћају.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
Агенција за безбjедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Саветом за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији Града Новог Сада и „In Koncept“ Маријана Јовановић, одржала је четврту Националну конференцију о безбједности деце као путника у возилима, 24. новембра 2022. године у Новом Саду.
article
У 2022. години Агенција за безбједност саобраћаја, настављајући добру сарадњу са високошколским установама, у сарадњи са Филозофским факултетом, Универзитета у Бањој Луци, реализовала је израду четири студије:
article
У ДЕСЕТ МЈЕСЕЦИ У САОБРАЋАЈУ ПОГИНУЛО 77 ЉУДИ БАЊАЛУКА, 18. НОВЕМБРА /СРНА/ - Ове године је у саобраћајним незгодама у Републици Српској, закључно са октобром, погинуло 77 људи, а најчешћи узроци су брзина, алкохол, те кориштење мобилног телефона и психоактивних супстанци, изјавио је данас директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Младен Петровић.
article
Република Српска ће се и ове године придружити другим земљама широм свијета, које по препорукама из резолуције Уједињених нација, током треће недеље новембра обиљежава Свјетски дан сјећања на жртве саобраћајних незгода.
article
Eдукативна представа из области саобраћаја „Мирка“ којој су присуствовали ученици основних школа „Бранко Ћопић“, Вук Стефановић Караџић“, „Јован Цвијић“ и „Бранислав Нушић“ одржана је у Дому омладине.
article
У уторак 09.11.2022. године у и Средњошколском центру „Јован Дучић“ у Теслићу одржана су предавања на тему „Безбједност младих у саобраћају“ у оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS