Вијести

article
Безбједоносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске данас је одржан састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
Стратегијом о безбједности саобраћаја, анкетом бројања саобраћаја на пружним прелазима, те превентивном кампањом Министарство саобраћаја и веза, заједно са Агенцијом за безбједност саобраћаја и "Жељезницама Републике Српске" планира унаприједити ниво сигурности на пружним прелазима, рекла је помоћник министра саобраћаја и веза Српске Весна Вожни.
article
Сутра, 05. априла 2022. године са почетком у 12.00 часова у Административног центра Владе Републике Српске биће одржан састанак представника субјеката безбједности саобраћаја који проводе превентивну активност „Опрезни пазе на пружне прелазе“.
article
Ученици средње школе завршних разреда у Добоју, данас су имали прилику да одслушају предавање на тему "Млади возачи и алкохол" и "Лична прича- Зорана Вујина" (лице које је задобило инвалидитет у саобраћајној незгоди), као и да испробају "пијане наочаре" које симулирају утицај алкохола. На овај начин ученици (будући возачи) су могли научити које су то све опасности које их очекују у саобраћају и како се правилно понашати да би били безбједнији у саобраћају.
article
Данас је потписан споразум између Агенције за безбједност саобраћаја и Удружења грађана жртава саобраћајних незгода "Степ".
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја јуче је одржан радни састанак са представницима Републичког Савета за безбедност саобраћаја Републике Северне Македоније.
article
У оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организују онлајн обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“.
article
Агенција за безбједност саобраћаја, Министарство управе и локалне самоуправе и Савез општина и градова спровешће дводневну „онлајн“ обуку на тему „Индикатори безбједности саобраћаја у Републици Српској“ за све јединице локалне самоуправе и полицијске управе.
article
Агенција за безбједност саобраћаја учествје у радионици која се одржава од 28. до 31. марта 2022. године у Нишу, Република Србија у оквиру Erasmus + пројекта под називом "Унапређење безбедности у саобраћају у земљама Западног Балкана кроз модернизацију и развој наставног плана и програма основних и мастер студија" или на енг. "Improving the Traffic Safety in the Western Balkan Countries through Curriculum Innovation and Development of Undergraduate and Master Studies/TRAFSAF".

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS