Вијести

article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић истакао је да је заштита дјеце, као учесника у саобраћају, примарни циљ активности Министарства и Агенције за безбједност саобраћаја, те да је неопходно знање најмлађих о понашању у саобраћају подићи на већи ниво.
article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећани опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца .
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће на “Дјечијем сајму“ који је одржан 28. и 29. августа 2021. године у спортској дворани „Борик“ у Бањој Луци.
article
Сајамска манифестација дјечији сајам се састоји од више тематских цјелина: излагачки простор, фестивалски програм, спортски полигон, креативна играоница и техно игре. Сајам ће окупити више од 70 излагача из региона и то из области: опреме, дјечије хране, играчака, намјештаја, обуће, школе страних језика, вртића, књижара, издавачких кућа па све до телеком оператера, банака, дјечијих штедње, апотека, осигурања, туристичких организацији и ауто кућа.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја данас је одржан радни састанак в.д. замјеника директора Агенције за безбједност саобраћаја Милије Радовића и Начелника општине Петровац Драге Ковачевића.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић данас је присуствовао радном састанку у Општини Шамац.
article
ТЈЕНТИШТЕ – Традиционални Ауто-рели АМС РС „Козара – Сутјеска 2021“, који је ове године окупио 110 учесника, након три дана такмичења широм Српске завршен је у недељу (18. јул 2021) на Тјентишту побједом возача из Требиња и Прњавора.
article
Помоћник министра саобраћаја и веза Драган Станимировић и замјеник директора Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић присуствовали су промоцији пројекта "Вежи појас за безбједну вожњу", чији је циљ промоција безбједности саобраћаја у локалној заједници.
article
У општини Костајница ускоро ће бити формиран Савјет за безбједност саобраћаја, рекао је Радију Костајница начелник општине Никола Јањетовић који се данас састао са замјеником директора Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милијом Радовићем.
article
Компанија м:тел и ове године позива возаче да буду одговорни и оставе телефон док су за воланом. Слоганом „Ако ме волиш остави телефон док возиш“, м:тел је започео и овогодишњу кампању којом се настоји подићи свијест возача колико је важно бити одговоран и до каквих посљедица може довести чак и мала непажња у вожњи.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS