Вијести

article
У оквиру пројекта „Кад се живот преокрене“ јуче је у Требињу одржана презентација за ученике средњих школа који ће ускоро полагати возачки испит, о свим опасностима и посљедицама које могу да буду продукт неадекватног понашања у саобраћају.
article
Избјегавање конзумирања алкохола, поштовање ограничења брзине, везање појаса и некориштење мобилног телефона током вожње је пут да млади возачи и други учесници у саобраћају буду безбједни, поручено је јуче на предавању "Безбједност младих у саобраћају" у Љубињу.
article
У Општини Козарска Дубица јуче је изведена едукативна представа “Мирка” у којој глумци кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
ДОБОЈ, 29. МАРТА /СРНА/ - У Добоју је данас почела овогодишња кампања "Опрезни пазе на пружне прелазе", коју ће ради смањења броја саобраћајних незгода на пружним прелазима до септембра спроводити субјекти безбједности у Републици Српској.
article
Запослени компаније Carlsberg Bh имали су данас прилику да у оквиру догађаја "Safety day", послушају презентацију и предавање Дејана Трнинића на тему безбједности у саобраћају и чују личну причу која је оставила снажан утисак на присутне, те да се информишу о свим важним питањима о безбједном и одговорном понашању у саобраћају.
article
НОВИ ГРАД, 17. МАРТА /СРНА/ - У Републици Српској прошле године догодило се 60 саобраћајних незгода у којима су учествовали трактори, а смртно су страдала четири лица, рекао је начелник Управе полиције МУП-а Српске Далибор Иванић у Рудицама код Новог Града гдје је данас почела Републичка превентивна кампања посвећена возачима трактора и других пољопривредних машина.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у периоду од 17. марта (петак) до 31. марта (петак) 2023. године превентивну активност „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Универзитет у Источном Сарајеву у петак, 10. марта, организовао је Дане отворених врата на Саобраћајном факултету у Добоју са циљем да се ученицима 3. и 4. разреда средњих школа из општина и градова регије Добој представе могућности уписа на 15 факултета и 2 академије Универзитета у Источном Сарајеву.
article
Зоран Вујин, предјседник скупштине Удружења жртава саобраћајних незгода „Степ“ одржао је данас пред око 150 ученика и гостију у хотелу „Парк“ у Добоју едукативно предавање у оквиру пројекта „Животна школа“.
article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић састао се данас са руководством Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске на тему заједничких активности на унапређењу безбједности саобраћаја у Српској.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS