Вијести

article
Агенција за безбједност саобрћаја узела је учешће на стручном семинару "Унапређење система безбедности саобраћаја" који је одржан у хотелу Гранд на Копаонику у периоду 01. – 03. октобра 2019. године.
article
Презентацијом уређаја који симулирају ситуације у саобраћају које доводе до саобраћајних незгода у Приједору је јуче обиљежен Европски дан без погинулих у саобраћају.
article
Представа „Мирка“ 23.24. и 25. септембра одиграна је у Граду Источном Сарајеву, те у Општинама Сокоцу, Вишеграду и Новом Горажду.
article
Поштовани корисници сајта обавјештавамо Вас да је у дневним новина "Глас Српске" (25.09.2019.година) објављен Јавни позив за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја.
article
На свечаној сједници Скупштине општине Власеница, поводом Дана и славе општине – Мале Госпојине, директору Агенције за безбједност саобраћаја Милији Радовићу додјељено је признање - Грб општине Власеница.
article
У петак, 20. септембра, у сусрет Дану општине, у Власеници је одржана манифестација Дан безбједности саобраћаја, у оквиру обиљежавања Европске седмице мобилности.
article
Данас је у Бијељини успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.
article
Јуче је у Граду Источном Сарајеву успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.
article
Постављањем нестандардног саобраћајног знака са ЛЕД трептачима и електронског знака са измјењивим садржајем порука магистрални пут кроз Дворове постао је безбједнији за све учеснике саобраћаја, а прије свега за око 500 ученика ОШ „Дворови“ приликом изласка изласка из школског дворишта.
article
Данас је у Требињу успјешно одржана радионица на тему „Припрема и реализација пројеката унапређења саобраћаја у јединицама локалне заједнице у Републици Српској“.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS