Вијести

article
У протеклој седмици у Општини Источни Стари Град реализована је кампања "Лако је појас везати"
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће у радионици у оквиру ТРАФСАФ пројекта која је одржана од 1. до 3. јуна 2021. године у Будви, Црна Гора
article
Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале данас су дијелили промотивни материјал у циљу подизања свијести о употреби сугурносног појаса возача, сувозача и путника у возилу, самим тим и смањења посљедица у саобраћајним незгодама, а све у оквиру кампање под називом „Лако је појас везати!“.
article
Симулацијама употребе безбједносног појаса на тијело возача и путника при чеоном судару и приликом превртања возила, као и саобраћајно-превентивним такмичењем за ученике бањолучке Средње техничке школе јуче 1. јун 2021.године су на Тргу Крајине у Бањој Луци спроведене превентивне кампање „Лако је појас везати!“ и „Звони да де виде! Нека блиста бициклиста“.
article
МАЊЕ ПОГИНУЛИХ НА ПУТЕВИМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. У периоду од 2011. године до 2020. године, на путевима Републике Српске смањен је број погинулих лица за 38.2% док је број тешко повријеђених лица смањен за 33.8%.
article
Уговор о суфинансирању шест пројеката у вези са безбједношћу саобраћаја, између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и омладинских савјета јединица локалних самоуправа, омладинских организација и организација за младе, потписан је данас у Бањалуци. Агенција је 22. фебруара објавила јавни позив за суфинансирање пројеката, рок за достављање приједлога био је 31. март и у том року стигло је 15 пријава, а подржано је шест пројеката у укупном износу 20.140 КМ, док је максимални износ средстава по једном пројекту био 3.500 КМ.
article
У оквиру кампање "Опрезни пазе на пружне прелазе" у Шамцу је одржан заједнички састанак представника Општинске управе Шамац са представницима Агенције за безбиједност саобраћаја, Жељезница РС, Инспектората РС и Ауто мото савеза РС о пружним прелазима на подручју општине Шамац. На десет пружних прелаза на подручју општине Шамац у посљедњих пет година није било ванредних догађаја са настрадалим и повријеђеним лицима, рекао је Раде Цвијановић из предузећа "Жељезнице Републике Српске".
article
Кампања „Опрезни пазе на путне прелазе“ која је у Републици Српској почела 24. марта 2021. године, послије Приједора, Новог Града, Бањалуке, Челинца, Прњавора, Станара, настављена је 18. марта у Добоју и Петрову.
article
У згради општине Модрича, данас, 26. маја одржан је састанак везано за безбједност саобраћаја на пружним прелазима.
article
У Приједору је данас организована пилот кампања под називом "Ја бирам безбједан пут, а ти?" да би се повећала свијест код људи, посебно младих и будућих возача.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS