Вијести

article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске заједно са Министарством саобраћаја и веза, Министарством унутрашњих послова, Ауто-мото савезом Републике Српске, јединицама локалне самоуправе и радио станицама у периоду од 01. aприла до 29. априла 2013. године проводи превентивну медијску кампању под називом „Вежи појас – сачувај живот!“
article
Данас, у просторијама административне службе општине Челинац с почетком у 12.00 часова одржан је састанак поводом реализације превентивне кампање „Пази, путни прелаз, воз има предност“ која ће се у Републици Српској проводити од 11. до 28. марта 2013. године.
article
Дана 25. марта 2013. године у 11. 00 часова у просторијама Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије потписан је Протокол о сарадњи између Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Свјетска здравствена организација објавила је глобални извјештај о стању безбједности саобраћаја. Босна и Херцеговина налази се на 74 страни тог извјештаја. Извјештај показује да је у 2010. години на путевима широм свијета смртно страдало 1.240.000 људи. Неприхватљиво велики број настрадалих представља огроман проблем за све заједнице, као и за националне економије.
article
Дана 25. марта 2013. године у 11.00 часова у просторијама Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије планирано је потписивање Протокола о међусобној сарадњи између Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Дана 11.03.2013. године представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства саобраћаја и веза, Жељезница Републике Српске и Републичке инспекције посјетили су бањалучку мјесну заједницу Дервиши, одакле је најављена превентивна кампања „Пази пружни прелаз – воз има предност“, која ће се у Републици Српској проводити од 11. до 28. марта 2013. године.
Дана 01.03.2013. године представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и Административне службе општине Зворник посјетили су Челoпeк, код Зворника.
article
У периоду од 11.03. до 28.03. марта реализоваће се превентивна кампања по називом „Пази пружни прелаз - воз има предност“, док ће се медијска кампања реализовати у периоду од 18. марта до 28. марта 2013. године.
article
Дана 28.02.2013. године представници Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Ауто–мото савеза Републике Српске и Полицијске станице Градишка посјетили су Доње Подградце, код Градишке.
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић заједно са представницима Административне службе општине Зворник посјетиће у петак, 01.марта 2013. године, у 11 часова, Челапек, код Зворника.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab