Вијести

article
Почетак септембра значи и почетак нове школске године, а то је знак свим возачима на повећан опрез у вожњи јер ће се у саобраћају наћи и велики број школараца.
article
У Агенцији за безбједност саобраћаја Републике Српске одржан је састанак радне групе за координацију активности из области безбједности саобраћаја.
article
У петак у градској управи Приједор 5. августа, одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја града Приједора на тему припрема превентивних кампања за почетак школске године и сарадња Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске са локалном заједницом.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по једанејсти пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се XI међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Лако лично електрично возило као што је електрични тротинет, електрични скејтборд, хавердборд, сегвеј и слично је возило на точковима које се дјелимично или потпуно користи као моторно возило за превоз једног лица на јавној, односно приватној површини.
article
Агенција за безбједност саобраћаја у сарадњи са Министарством управе и локалне самоуправе провела је још једну успјешну радионицу на тему „АНАЛИЗА ПРЕГЛЕДНОСТИ НА ПОСТОЈЕЋИМ ПУТЕВИМА“.
article
Компанија M:тел и ове године позива возаче да буду одговорни и оставе телефон док су за воланом. Слоганом „Ако ме волиш остави телефон док возиш“, M:тел компанија у сарадњи са Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Срспске и Ауто мото савез Републике Српске проводи кампању којом се настоји подићи свијест возача колико је важно бити одговоран и до каквих посљедица може довести чак и мала непажња у вожњи.
article
ПРЕПОРУКА ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ У САОБРАЋАЈУ Драги учесници у саобраћају, поводом почетка годишњих одмора и повећаног интензитета у саобраћају који се очекује у предстојећим данима, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске подсјећа све учеснике у саобраћају да је највећи број саобраћајних незгода изазван непоштовањем ограничења брзине кретања, непоштовањем првенства пролаза, претицањем (посебно на мјестима гдје то није безбједно и дозвољено) али и вожњом под дејством алкохола и у стању повећаног умора возача.
article
Нина Лончина, ученица ОШ „Вук Караџић“, Нови Град, освојила је друго мјесто за ликовни рад на конкурсу за израду најбољих ученичких радова на тему „ВИДЉИВОСТ ПЈЕШАКА У НОЋНИМ УСЛОВИМАКАДА СЕ КРЕЋУ КОЛОВОЗОМ“.
article
Превентивне активности у оквиру кампање „Опрезни пазе на путне прелазе“ настављене су у општини Челинац, где је на радном састанку потврђен заједнички став свих представника надлежних институција - да је заједнички циљ у оквиру превентивних активности, осим повећања нивоа безбедности саобраћаја у Републици Српској, буђење свијести код свих учесника у саобраћају и појачана лична одговорност приликом преласка преко путних прелаза.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS