Вијести

article
У бањалучком Дому омладине 07. марта 2019. године за малишане ОШ „Бранко Радичевић“ и ОШ „Доситеј Обрадовић“ одржана је представа „Мирка“.
article
За ученике IX разреда ОШ „Др Младен Стојановић“ – подручна школа у Јакуповцима данас је у друштвеном центру у Великом Блашком одржано образовно предавање из области безбједности саобраћаја на тему "БЕЗБЈЕДНО УЧЕШЋЕ У САОБРАЋАЈУ".
article
Малишани ОШ „Прва основна школа“ из Поточара, Сребренице, имали су прилику да погледају презентацију „Десет лекција које живот значе“ која се односила на безбједно учешће дјеце у саобраћају, те да разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе.
article
Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изабран је за предсједавајућег Савјета за безбједност саобараћаја Републике Српске, док су за чланове Савјета у новом сазиву изабрани министри унутрашњих послова, саобраћаја и веза, здравља и социјалне заштите, просвјете и културе и финансија Републике Српске.
article
На сједници Владе Републике Српске која је одржана 07. фебруара 2019. године усвојен је Програм безбједности саобраћаја на путевима Републике Српске 2019-2022.
article
Малишани ОШ „Станко Ракита“ из Врбање, јуче су имали прилику да погледају презентацију „Десет лекција које живот значе“ која се односила на безбједно учешће дјеце у саобраћају, те да разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе.
article
Агенција за безбједност саобраћаја реализовала је стратешки пројекат под називом „Методологијa за мјерење и праћење индикатора безбједности саобраћаја у Републици Српској и њихов значај за стратешко управљање безбједношћу саобраћаја“ са циљем постављања основа за развој одрживог система праћења индикатора безбједности саобраћаја на националном и локалном нивоу. Методологија која је проистекла из претходно поменутог пројекта чини саставни дио ових смјерница и представља основ за мјерење и праћење индикатора безбједности саобраћаја на подручју Републике Српске.
article
У саобраћајним нeзгодама 30 одсто страдалих чине млади, па је потребно заједничким пројектима и активностима утицати да се повећа ниво њихове безбједности у саобраћају, речено је данас након састанка помоћника министра за омладину Републике Српске, Бранке Малешевић и директора Агенције за безбједност саобраћаја Српске, Милије Радовића.
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће на иницијалном (енг. kick- off meeting) састанку који је одржан од 14. до 17. јануара 2019. године у Косовској Митровици
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске учествује у пројекату под називом „Унапређење безбедности у саобраћају у земљама Западног Балкана кроз модернизацију и развој наставног плана и програма основних и мастер студија“ (TRAFSAF) који је суфинансиран од стране Европске Комисије.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab