Вијести

article
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић је тим поводoм новинарима изјавио да су данас у Приједору релевантне институције донијеле важне закључке на основу којих ће бити сачињен динамички план активности у циљу побољашања безбједности свих учесника у саобраћају.
article
У Републици Српској од 24. марта 2021. године почиње превентивна активност „Опрезни пазе на пружне прелазе“.
article
БИЈЕЉИНА - Републичка превентивна кампања „Освјетлај образ домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“ почела је данас у Доњем Црњелову код Бијељине. На скупу више од 20 тракториста, међу којима је била и једна жена, подијељена су жута ротациона свјетла, моторна мазива и брошуре.
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 19. марта (петак) до 31. марта (сриједа) 2021. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
Милан Илић, стручни сарадник Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске одржао је онлајн предавања за средњошколце школског центра „Петар Кочић“ у Србцу.
article
Средњошколци ЈУ Гимназија „Филип Вишњић“ у Бијељини у склопу редовне наставе одслушали су предавања на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
MСц Никола Торбица, виши стручни сарадник за превентиву, планирање и вођење кампање на унапређењу безбједности саобраћаја у Агенцији, ученицима Пољопривредне школе у Бањој Луци одржао је у два термина онлајн предавање на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
Због новонастале ситуације изазване Ковидом-19 Агенција за безбједност саобраћаја организовала је бројна онлајн предавања за средњошколце на тему „Млади возачи и алкохол“.
article
Директор Агенције за безбједност саобраћаја Новица Крунић присуствовао је данас састанку са замјеником градоначелника Града Добоја Драганoм Василићем и деканом Саобраћајног факултета у Добоју Зораном Ћургузом.
article
У петак, 05. марта 2021. године, Милија Радовић замјеник Агенције за безбједност саобраћаја одржао је онлајн предавање у два термина за средњошколце Прњаворске гимназије.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS