Вијести

article
Данас је одржана 10. јубиларна међународна конференција “Безбједност саобраћаја у локалној заједници”, коју организују Министарство саобраћаја и веза и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Цијењени корисници нашег сајта, на овој страници можете  пратити пренос уживо ...
article
У ОШ „Свети Сава“ данас (22.10.2021. г) је за ученике првих, других и трећих разреда изведена едукативна представа из области саобраћаја, под називом „Мирка и другари“.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по десети пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се 10. јубиларна међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Малишани дјечијег обданишта Трол из Дервенте заједно са својим тетама данас су учили о безбједном понашању у саобраћју.
article
ПРИЈЕДОР – Саобраћајно-образовна представа „Фазонкове саобраћајне чаролије“ изведена je у четвртак, (7. октобар 2021.) за ученике Јавне установе (ЈУ) Центар „Сунце“ у Приједору у оквиру обиљежавања међународне манифестације „Недјеља дјетета“.
article
Поводом „Недјеље дјетета“, у Дому омладине изведена је едукативна представа из области саобраћаја „Мирка“ којој су присуствовали ученици основних школа „Јован Цвијић“ и „Иво Андрић“.
article
БАЊА ЛУКА – Генерални секретар Ауто-мото савеза Републике Српске (АМС РС) Ранко Бабић и директор Агенције за безбједност саобраћаја РС Новица Крунић у уторак (5. октобар 2021.) су у оквиру међународне манифестације „Недјеља дјетета“ традиционално посјетили Завод за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ и предали пригодне поклоне.
article
„Дјечија недјеља“ обиљежава се сваке године у првој седмици мјесеца октобра и има за циљ упознати ширу јавност са потребама дјеце, њиховим психо-социјалним одрастањем у приближно једнаким условима.
article
Михајло Марјановић ученик ОШ „Соколац“ је освојио друго мјесто на конкурсу за најбољи ликовни рад, док је Војислав Филиповић из ОШ „Свети Сава“ из Фоче освојио друго мјесто на конкурсу за најбољи литерарни рад.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS