Вијести

article
ТЕСЛИЋ - Екипа Основне школе (ОШ) "Свети Сава" из Брода побједник је финалног републичког саобраћајно-образовног такмичења ученика основних школа из Републике Српске (РС) под називом "Дјеца у саобраћају 2017", које је у организацији Ауто-мото савеза РС одржано јуче (четвртак 1. јун) и данас (петак, 2. јун) на спортским теренима у Бањи Врућици код Теслића.
article
Република Српска - безбједност саобраћаја - локалне заједнице -ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ 11 ПРОЈЕКАТА - У Бањалуци су данас потписани уговори о суфинансирању 11 пројеката у 10 општина из области безбједности саобраћаја између Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске и јединица локалне самоуправе, чији су пројекти подржани јавним позивом. Министар саобраћаја и веза Српске Неђо Трнинић, који је присуствовао потписивању, рекао је новинарима да се ти пројекти суфинансирају средствима прикупљеним на основу законских издвајања из обавезног осигурања возила која врше осигиравајућа друштва која дјелују на територији Српске.
article
Данас, са почетком у 13,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХIХ редовна сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске.
article
Агенција за безбједност саобраћаја заједно са Aуто - мото савезом Републике Српске учествовала је на САЈМУ ЗА ДЈЕЦУ И ПОРОДИЦУ који је одржан 20. и 21. маја, у Спортској дворани ”Борик” у Бањој Луци.
article
Са почетком у 10,00 и у 12,00 часова 17.5.2017. године у Центру за културу Општине Прњавор за малишане основних школа приређена је образовно-забавна представа „Мирка“. Представа „Мирка“ намјењена је дјеци основних школа, чији актери кроз игру и забаву уче дјецу о безбједном понашању у саобраћају.
article
Матуранти Медицинске школе у Добоју јуче су имали прилику да испробају „пијане наочаре“ у склопу активности "Алкохол и млади возачи" коју спроводе заједно Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Републике Српске.
article
Поводом 16. маја, Дана града Приједора, у организацији Бициклистичког клуба "Козара" Приједор и Туристичке организације одржана је 3. Бициклијада. Учествовало је преко 200 бициклиста свих узраста.
article
Након што су службеници Полицијских станица за безбједност саобраћаја из Добоја и Бања Луке у сарадњи са ученицима школских саобрћајних секција подржали IV УН-ову седмицу безбједности те организовали контролу брзина кретања возила, наведеним активностим придружили су се и службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја из Приједора заједно са ученицима саобраћајне секције из ОШ „Ћирило и Методје“ из Трнопља.
article
Више од 250 ђака Основне школе „Свети Сава“ из Рогатице у петак 12. маја 2017. године у сали ове школе учили су правила безбједног учешћа у саобраћају уз саобраћајно-образовну представу „Мирка“ и том приликом су им представници Агенције за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савеза уручили саобраћајне букваре и друге образовне материјале прилагођене дјеци раног школско узраста.
article
У оквиру IV УН-ове седмице безбједности која је посвећена брзини а која се ове године проводи под слоганом „СПАСИ ЖИВОТ#УСПОРИ“, данас су припадници Полицијске станице за безбеједност саобраћаја Бања Луке и школарци саобраћајне секције ОШ „Ђура Јакшић“ из Шарговца на Булевару Десанке Максимовић у Бањој Луци контролисали брзину кретања возила.





© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS