Вијести

article
У периоду од 6-12. маја ове године обиљежава се широм свијета Пета седмица безбједности саобраћаја Уједињених нација под слоганом "Лидерство у безбједности саобраћаја" односно "Спасимо животе- Рецимо то гласније". Агенција за безбједност саобраћаја је и ове године добила материјалну подршку од Свјетске здравствене организације за обиљежавање наведеног догађаја у Републици Српској.
article
Цијењени корисници нашег сајта, имамо посебно задовољство да вам најавимо да по осми пут заредом под покровитељством Савјета за безбједност саобраћаја, а у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја одржаће се VIII Међународна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Драги наши учесници у саобраћају с обзиром да у наредним данима прослављамо најдражи празник, Агенција за безбједност саобраћаја жели ВАМ СРЕТНЕ И БЕЗБЈЕДНЕ ВАСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ, с поруком да их у миру и срећи прославите.
article
У Републици Српској данас је започела превентивна кампања “Нити 1 невезан појас”.
article
Безбједносни појас представља дио опреме сваког возила и представља један од најбољих изума на подручју пасивне безбједности у возилима. Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство здравља и социјалне заштите, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез, Jeдинице локалних самоуправа и Радио Телевизија Републике Српске као медијски партнер у периоду од 22. априла до 31. маја 2019. године провешће превентивну кампању под називом „НИТИ 1 НЕВЕЗАН ПОЈАС!“
article
Као и претходних година и ове године април мјесец за извођење представе „Мирка“ резервисан је био за Херцеговину.
article
Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске узела је учешће на XIV Meђународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локлној заједници“ која се одржала на Копаонику.
article
Агенција за безбједност саобраћаја узела је учешће у радионици у оквиру ТРАФСАФ пројекта која је одржана од 8. до 12. априла 2019. године у Марибору,Словенија
article
Данас, у просторијама ОШ „Свети Сава“ Милан Илић представник Агенције за безбједност саобраћаја одржао је презентацију елабората „Школски путеви ка ОШ Свети Сава у Бањој Луци“ Елаборат представља полазни документ на основу којег се могу предузимати радње за побољшање безбједности саобраћаја.
article
Данас, у ОШ „Мирослав Антић“ основцима VI, VII, VIII и IX разреда од стране Агенције за безбједност саобраћаја одржано је образовно предавање на тему „Алкохол и саобраћај“. Дјеца су кроз презентацију имали прилику да погледају штетан утицај алкохола у саобраћају.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS