Вијести

article
У Кино сали у Новом Граду у петак 22. марта је одржана представа "Мирка" за ученике првих, других и трећих разреда основних школа "Свети Сава" и "Вук Караџић".
article
БАЊАЛУКА - Док се возило лагано ротира све до момента када су му дословно точкови у ваздуху, из све снаге држим волан. Кроз главу ми пролазе двије мисли: шта би се тек догодило да је брзина превртања већа и шта би било да нисам ставио појас? Укратко, то су утисци тестирања симулатора превртања возила, који су у петак код Техничке школе у Бањалуци испробали и новинар и фоторепортер "Независних".
article
Едукативна представа „Мирка“ која доприноси унапређењу саобраћајног образовања и васпитања дјеце раног школског узраста данас је одржана у нашој општини у организацији Министарства саобраћаја и веза, Агенције за безбједност саобраћаја и Општине Козарска Дубица .
article
ШАМАЦ - Подјелом жутих ротационих свјетала, свјетлоодбојних 3М трака за боље уочавање трактора и саобраћајно-превентивних материјала шамачким пољопривредницима у четвртак (14. март 2019.) је у Мјесној заједници Тишина у општини Шамац озваничен почетак традиционалне републичке превентивне кампање Осветлај образ, домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом".
article
Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Агенција за безбједност саобраћаја, и Ауто-мото савез Републике Српске провешће у периоду од 12. марта (уторак) до 31. марта (недјеља) 2019. године превентивну кампању „Освjетлај образ домаћине, означи трактор жутим ротационим свјетлом“ .
article
У бањалучком Дому омладине 07. марта 2019. године за малишане ОШ „Бранко Радичевић“ и ОШ „Доситеј Обрадовић“ одржана је представа „Мирка“.
article
За ученике IX разреда ОШ „Др Младен Стојановић“ – подручна школа у Јакуповцима данас је у друштвеном центру у Великом Блашком одржано образовно предавање из области безбједности саобраћаја на тему "БЕЗБЈЕДНО УЧЕШЋЕ У САОБРАЋАЈУ".
article
Малишани ОШ „Прва основна школа“ из Поточара, Сребренице, имали су прилику да погледају презентацију „Десет лекција које живот значе“ која се односила на безбједно учешће дјеце у саобраћају, те да разговарају о проблемима са којима се сусрећу на путу од куће до школе.
article
Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изабран је за предсједавајућег Савјета за безбједност саобараћаја Републике Српске, док су за чланове Савјета у новом сазиву изабрани министри унутрашњих послова, саобраћаја и веза, здравља и социјалне заштите, просвјете и културе и финансија Републике Српске.
article
На сједници Владе Републике Српске која је одржана 07. фебруара 2019. године усвојен је Програм безбједности саобраћаја на путевима Републике Српске 2019-2022.

© 2022. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
Покреће:  BitLab CMS