Вијести

article
У периоду од 04. до 10. маја 2015. године, обиљежава се III УН-ова седмица безбједности саобраћаја, која је ове године посвећена „безбједности дјеце“. У току ове недјеље бројне државе чланице ће се придружити овим активностима и подржати унапређење безбједности дјеце на путевима.
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“.
article
Данас са почетком у 12,00 часова у прес центру хотела „Босна“ директор Агенције за безбједност саобраћаја Милија Радовић заједно са директором за корпоративне послове М:тел а.д. Марком Лопичић одржали су конференцији за медије којом су озваничили почетак превентивне кампање „Не куцај да се не би закуцао“, која се односи на кориштење мобилних телефона од стране возача у вожњи.
article
У оквиру радне посјете Општини Милићи директор Агенције са сарадницима присуствовао је сједници Савјета за безбједност саобраћаја Општине Милићи. Општина Милића за протеклу годину добила је признање као једна од најактивних јединица локалне самоуправе на унапређењу безбједности саобраћаја у својој средини. У оквиру одржане сједнице наведена награда и признање је у потпуности потврђенo. Наиме у оквиру сједнице разматрано је више тачака и донешен одређен број закључака који имају за циљ даље унапређење у области безбједности саобраћаја на територији Општине Милићи, што свакако представља пут којим требају да се крећу све јединице локалне самоуправе.
article
Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, Ауто-мото савез Републике Српске заједно са јединицама локалне самоуправе провешће у период од 24. априла до 10. маја.
article
У четвртак 16. априла у Требињу, а у организацији Привредне коморе Републике Српске организовано је „Усклађивање републичких редова вожње“. Том приликом, Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, презентовала је главне смјернице за унапређење безбједности саобраћаја возног парка и укатко представила анкетни упитник за руководиоце саобраћајем у предузећима. Усаглашена верзија анкетног упитника биће прослијеђена превозницима преко Привредне коморе Републике Српске. Такође, директор Агенције за безбједност саобраћаја је уручио захвалнице свим превозницима који су узели активно учешће у превентивним активностима које је спроводила Агенција за безбједност сабраћаја у току 2014. године.
article
Предтава „Мирка“ која је реализована од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске у петак 17.04.2015. године одиграна је пред основцима Општине Градишка.
article
У уторак 14. априла у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХI сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске. На ХI сједници Савјета за безбједност саобраћаја је разматрана Информација o прегледу броја саобраћајних незгода за период јануар-март 2015. година, као и Извјештај о реализацији Стратегије за безбједности саобраћаја 2013-2022 и финансирањe безбједности саобраћаја. На наведеној сједници Савјета донесени су бројни битни закључци.
article
Срећне и безбједне празнике  жели Вам  Агенција за безбједност саобраћај Републике Српске
article
Имамо посебно задовољство да вам најавимо да по четврти пут заредом под покровитељство Савјета за безбједност саобраћаја у организацији Министарства саобраћаја и веза и Агенције за безбједност саобраћаја организује се Међународна научно-стручна конференција „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“. Овим путем Вас позивамо да узмете активно учешће у раду Конференције преношењем својих драгоцјених искустава из области безбједности саобраћаја у локалним заједницама.

© 2016. АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА РЕПУБЛИКE СРПСКЕ. Сва права задржана.
s
Покреће:  BitLab